kirsteninamerika.reismee.nl

Afgelopen maand + Springbreak.

De afgelopen maand is er niet super veel gebeurd, ben nu vooral bezig met school en na schooltijd Lacrosse. 22 Februarie hadden we Try outs voor Lacrosse en ik heb het varsity team gehaald. Het is een aparte sport maar super leuk. We hebben al een eerste wedstrijd gehad en die hadden we gewonnen. De tijd gaat super snel, over iets van 80dagen zie ik me ouders weer. Ik kan niet geloven dat de tijd is zo snel voorbij gegaan.

Hoop dat het allemaal goed met jullie gaat. :D

Springbreak!

dat is de meivakantie van Amerika. Ze hebben hier alleen winterbreak en Springbreak. Ik en de hele family hadden al een lange voorbereiding. De vrijdag toen springbreak begon ging ik met Avalon mee naar huis en ben ik daar tot zondag gebleven. Zondag kwam ik thuis en moest ik mijn spullen inpakken. Logan en Regan wisten helemaal niks af van deze trip. Dus toen ze zagen dat ik mijn spullen inpakte zei ik dat ik naar een vriendin ging voor 5 dagen. Maandag morgen vertrokken we om 7 uur naar Reno. Onderweg gingen we door de bergen en er was veel sneeuw. Rond 5 uur kwamen we aan in Reno, mijn eerste indruk van Reno was: goedkope Las Vegas. We gingen naar een Hotel waar een Casino in zat. Het stonk naar rook overal, dus het was niet z'n succes. Logan en Regan hadden het daar naar hun zin want er was een circus inside. We bleven daar voor 1 nacht en de volgende dag vertrokken we naar Las Vegas. Rond 11 uur vertrokken we, iets te laat dus. We kwamen om 8 uur aan in Las Vegas en we bleven in ons hotel. Het was een mooi hotel. We gingen vroeg naar bed en de volgende dag gingen we vroeg op en gingen we naar de Strip. Het was echt super om in Las Vegas te zijn. Rond 3 uur gingen we terug naar het Hotel en om 6 uur hadden we een Dinner met de familie van Sandy. Was erg gezellig. Daarna gingen we terug naar de Strip. Ik wist niet wat ik zag, het was echt zo mooi. En zoveel lichtjes. We gingen met de hele familie z'n ongeveer 15 man daar rond lopen. we gingen ook nog in de achtbaan die in New york New york staat. Clay en de kinderen en ik en Brandy wouden nog een show gaan kijken ergens bij een Hotel maar die ging niet door omdat het weer slechter werd. Dus toen besloten we om terug te gaan naar het hotel, en inderdaad het begon the stormen en regenen. Die dag daarna stonden we vroeg op en vertrokken we naar LA. Eerlijk gezegt heb ik niet veel van de omgeving gezien, af en toe zag ik wel eens wat maar het allemaal hetzelfde. Ik viel meeste van de tijd in slaap. We sliepen in een Hotel in Anaheim. What is naast LA. of een gedeelte, geen idee. We kwamen aan in het hotel en daarna gingen we weer uit eten met mensen die de familie kende uit Anaheim. M'n gastmoeder, en Clay en d'r ouders woonde en lange tijd in Anaheim. Ik was moe dus ging ik daarna naar bed. De volgende dag gingen we naar Disneyland dus kon ik bijna niet slapen. We stonden op vroeg en namen een bus naar Disneyland. In Disneyland wist ik niet waar ik moest kijken, alle actracties en al die dingen waren zo schattig. Ik voelde me echt weer een kind en genoot echt van alles. M'n gastfamilie is ook nog eens erg hilarisch dus we hebben wat leuke herrineringen opgebouwd. (als ik er nu aan denk hoe speciaal deze mensen eigenlijk zijn, voordat ik hier kwam kende ik ze niet eens, en de relatie die ik nu met ze heb, ik zal ze nooit vergeten) rond 5 uur gingen we terug naar het hotel en aten iets en toen gingen we allemaal een dutje doen. Rond 8 uur gingen we terug en toen hadden ze vuurwerk (hebben ze iedere dag) en het hele park was versierd met lichtjes, het was net een sprookje. We hadden alle actracties gedaan en hadden zowat alles gezien. De volgende dag gingen we naar California's adventures, dat is het park naast Disneyland en is voor iets oudere kinderen. Het was niet super zoals Disneyland, maar het was wel leuk kwa achtbanen. Die avond kwam de familie uit Las Vegas naar Disneyland.. En 1 van de dochters in die familie is even oud als mij, en met haar kon ik het wel goed vinden. We trokken samen op in Las Vegas en ook in Disneyland. Als ik met me ouders naar LV ga, ga ik haar weer opzoeken. (: De hele familie ging weer naar Disneyland dus het was weer een gezellige boel. Daarna gingen we naar het Hotel en vielen we snel inslaap. Zondag vertrokken we om 12 uur uit Anaheim en we waren van plan om naar San Fransisco te gaan, maar dat ging niet door want het zou te laat worden. We kwamen vast te zitten in Hollywood met het verkeer. We stopte in een stadje genaamd Los Banos of zo iets, en de volgende dag vertrokken we terug naar Eugene. Het was wel weer even lekker om 'thuis' te komen maar het liefst bleef ik in California met het lekkere weer.

Vandaag was de eerste dag van school after Springbreak. Het was wel leuk om iedereen weer te zien. Voor we het weten sta ik weer op nederlandse bodem, en geloof me ik kan niet wachten om jullie allemaal weer te zien. Ookal wordt het zwaar om iedereen hier achter te laten.

Liefs uit Amerika.

sophia

Hoi scheet
Wat weer een mooi verhaal van je, we kunnen niet wachten om dat aanstonds met jou en je broertje te gaan bekijken, en je na 10 maanden weer bij ons te hebben.
Hoi Naturel,hoi kissy,dag stuk tot heel gauw!