het leven van een amerikaan bestaat uit
werken en hamburgers eten.
no, just kidding.
how are you doing guys?
nog steeds genieten in nederland?
met mij gaat het super goed, ik heb het hier super naar me zin.
met basketbal gaat het steeds beter, ik krijg iedere dag een training van een meisje die college speeld. (dat is zegmaar best wel een hoge plaats om te spelen) vraag me niet precies tegen wie ze allemaal speeld maar ze is echt goed. de eerste dag trainen, was het echt soep. maar het gaat steeds beter, mijn schot is zelfs al veranderd in een basketbal schot. SHOCKING. dus als ik terug ben in nederland moet ik weer leren om te korfballen. verder, vertelde clay me dat ik over 2 weken dus ga spelen. nou, we zullen zien hoe dat gaat uitpakken.
verder;
amerikanen zijn dom.
vragen die ik kreeg;
kennen jullie daar obama? kennen jullie daar bush? kennen jullie ook mac donalds? en dan zet mijn gastzus de radio aan in de auto, en dan gaat ze vragen ken je soulja boy, en al die top 40 nummers van nu. xd
echt van die vragen waar ik dan op antwoord: offcourse we do!!! haha.
maar goed, gisteren ben ik naar school geweest en heb ik lessen gekozen. maandag krijg ik te horen of ik die lessen kan gaan volgen.
zaterdag gaan we naar een fair met de familie, en blijven we in een coast house slapen voor een aantal nachten.
brandy (gastzus) vertelde me dat dat huis groot is en een half miljoen koste. dus haha, ben benieuwd.
maar ik moet nu gaan, eten en daarna lasergamen.
en afke remember this!
WE ARE YOUR FRIENDS, YOU WILL NEVER BE ALONE AGIAN! (VLIELAND 2010)
hahah, no we don't know the songs, and even better, we don't know the mac donalds. Best grappig, dus je word een pro basketballer. Topper
wat leuk dat je het zo naar je zin hebt pop!
denk aan je x
HOI kIRSTEN FIJN DAT JE HET ZO GOED NAAR JE ZIN
HEBT. mAANDAG NAAR SCHOOL WEER EEN NIEUWE BELEVENIS.HET GAAT JE GOED STUUR MAAR GAUW EEN PAAR FOTO;S IK BEN BENIEUWT HOE HET ER DAAR UITZIET dE HARTELIJKE GROETEN VAN OMA VEEL LIEFS
meid toch, wat zijn die amerikanen grappig. haha. heb je ook al een beetje geshopttttt?
kusje
Kirsten!!!
Volgens je broer gaat het goed met je! fijn om te horen!
Leuk om je verhalen te lezen en de fotos te zien!!! blijf er verhalen op zetten, want ik blijf je nu volgen! :p
tjah amerikanen......zij denken schijnbaar dat alles wat in the states gebeurd daar ook blijft! Gelukkig kan jij ze laten zien hoe het echt zit!!!
Groetjes!
Tim
PS: al drank kunnen nuttigen????
Tessa zei altijd.. shiit wat stamp jij als je de trap op loopt.. dan sliep ik bijna en kwam kirsten weer thuis,,
maar nu.. is et wel heel stil hoor:O
en ben jaloers op jou dat je na florida gaat!!
veel plezier nog daar!
Kusje
hee girl :D USA is great. im having so much fun, and he weather is like too hot. everyday 33 degrees? haha, nu even nederlands :P ik had een heel verhaal geschreven van afgelopen week, kan ik m niet plaatsen! maar je leest later vast wel over mijn ervaringen.
morgen voor de eerste keer naar school, best wel spannend. maar everythings gonna be fineeeeeeeeeeeeee!
huggie for you! xx hannah