kirsteninamerika.reismee.nl

life is better at the beach!

afgelopen donderdag:

begon al met een leuke dag. m'n gastzus kwam me even melden dat ik onder de school weken 3 ochtenden van 7:30 tot 8:30 conditie training heb. en daarna dus om 9 uur beginnen met school. echt super leuk idee van de coach. die avond gingen we lasergamen. haha, dat was echt super leuk.

vrijdag: bestond uit trainen, basketballen en shoppen.

zaterdag: gingen brandy, logan en regan en ik naar een zaterdag markt hier in eugene.
er liepen bob marley mensen rond en jack spearo (ofzo) rond. hele ervaring rijker. het was echt een relaxte sweer daaro. daarna bij de subway gegeten en daarna naar huis gegaan om in te pakken voor het weekendje coast house.
om 5 uur reden we weg, en ik zat bij die 'oom/coach' in de auto.
waaaaaaahyo, hij is echt gek.. maar je kan wel met hem lachen, maar hij ziet het al helemaal zitten met mij in het team.. mij de hele tijd een beetje klieren. nou ik ben benieuwd.
we gingen eten bij z'n wegrestaurant met casino erbij. casino waar gerookt werd.
daarna gingen we door naar coast house, en wauw dat huisje was echt mooi.
en het uitzicht was echt super. we gingen band hero spelen, en daarna naar bed.

zondag: gingen de helft van de familie op pad om mij wat dingen te laten zien in de omgeving. wauw was echt super mooiezee kust.we gingen naar de vuurtoren en langs en huis waar een geest blijkt te zijn. creepy!
de vuurtoren boeide me niet zoveel, maar omdat ze vertelde dat het 1 van de meeste gefotograferde vuurtorens van de wereld is heb ik toch maar even een fototje gemaakt. daarna gingen we naar huisje, en sandwich eten. Al amerikaans, met chips. daarna waren we moe en gingen mijn gastzus en ik even een dutje doen. daarna hadden we gegeten en een avondje met spelletjes gedaan. daarna slapen, en ik werd wakker en me gastzus lag niet meer naast me. dus ik dacht, huh? blijkt dus dat ik, die nacht opeens opstond en als en gek begon nederlands te praten. dus zei had zo iets, nee daar ga ik niet bij slapen. maar beter ook, want ze snurkt als een gek. :D

vandaag: wakker worden, en naar downtown city. even geshopt daaro, wat leuke dingetjes gehaald om mijn kamer wat op te vrolijken en daarna terug naar huisje. spullen ingepakt en daarna naar het strand geweest. rond 4 uur reden we weer terug naar coburg. weer met die gestoorde oom in de auto, wat wel lachen was.
toen we thuis kwamen, was ik zo moe dus viel ik in slaap.

morgen ga ik mijn rooster ophalen, en spullen halen voor school.
woensdag: trainen, daarna naar school om andere nieuwe studenten te ontmoeten.
donderdag: senior foto's laten maken.
vrijdag: eerste schooldag.

binnenkort tryouts voor basketbal.
maar het zit dus zo, de school betaald en meisje om een aantal meisjes te trainen. en ik ben 1 van die gelukkige. waar andere meisjes heel veel moeten doen om in het varsity team te komen, hoef ik alleen maar te doen wat mijn 'oom' zegt. dan kom ik in het team, maar ik wil niet failen dus, ga ik even keihard trainen.

Liefs, vanuit mooie amerika!

(als er spelfouten inzitten, sorry! nederlands gaat achteruit)

Rachel

Volgens mij kom jij er nooit meer weg. Je vindt het daar echt te leuk als ik je verslagen lees.
I love you!

Oma

Hoi Kirsten ik weet zeker dat je het daar leuk hebt
Maar wij willen ook wat zien,wanneer stuur je de foto,s op.
Gr.Oma.

Griet

hee skatsje, wat leuk allemaaal!
je nederlands gaat achteruit hoor dat!
even normaaal haha, je zit daar pas 2 weken ofzo. :$

iloveyouu x

kels

leeeuk dat je het leuk hebt, wil je wel eem zien basketballen. aha.
kus